INTERPRETATION CENTRE OF OUGUELA

INTERPRETATION CENTRE OF OUGUELA

Interpretation Centre of landscape and biodiversity of Ouguela

The Interpretation Centre is made ??up of 4 panels interpreting biodiversity and landscape, located in Ouguela. The first shower panel, next to the entrance of the Castle, analyzes the environmental context of territory through the existing habitats and species protected areas, and placing the other panels. Followed by a panel reader of the landscape that identifies various elements in the vast horizon. On the outskirts of the fortification, the third panel, along Ouguela fontaine, describes the water quality and its relationship with wildlife. Finally, the most distant, in the Watchtower of Ouguela, panel that frames the building in the habitat that is the olive grove.

Address: Ouguela Historical Village and around
Town: Campo Maior
Country: Portugal
icon

Share

Google Play QR

Google Play QR

App Store QR

App Store QR